Author Topic: error "fail to patch" please help me T,T  (Read 600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

XXXXXXXXX

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
error "fail to patch" please help me T,T
« on: July 14, 2016, 13:44:10 »
hi,

i cant play due to error "fail to patch". i only able to play on the 1st day of my installation of this server, just for a few hours. after that, i went bz with things in real life, etc etc.

few hours later, switched on my pc, click on dragonica, got popup error "fail to patch".

what happen? im still using same dragonica version, same windows7, same internet.

tried redownload client, reinstall, restart modem, flushdns, etc. firewall is already off.

please help me T,T
thanks in advance

https://s32.postimg.org/pdradpyad/patch_prob_2.png
[img=https://s32.postimg.org/92r6helsh/patch_prob_2.png]

AmataSoftware

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 341
  • Staff
    • View Profile
Re: error "fail to patch" please help me T,T
« Reply #1 on: July 15, 2016, 01:39:01 »
Try to temporary disable antivirus and restart launcher.
We do what we must, because we can.

XXXXXXXXX

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: error "fail to patch" please help me T,T
« Reply #2 on: July 15, 2016, 14:16:29 »
i only have malwarebyte installed.

just now i downloaded installer from the Mega-thing. reinstalled, successfully update, and able to play dragonica only for few moments...

bcoz during me playing dragonica, i wanted to copy the installer for my laptop. but cant, coz said like "currently used by other program". so i logout my dragonica, retry copy paste, same issue. so then i restart my pc, copy paste, success.

but after that, i clicked launcher (on my desktop), error "fail to patch"

soooooo dayyyuuummmmm saaaaaaad

*ps: the file installer from Mega named "DragonicaOnline 1.0.8", while from Mediafire "DragonicaOnline 1.0.3"

Farrasyll

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 140
  • PvP FREAK
    • View Profile
Re: error "fail to patch" please help me T,T
« Reply #3 on: July 15, 2016, 14:30:20 »
have you only copied the launcher on your laptop or the entire Dragonica folder??

XXXXXXXXX

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: error "fail to patch" please help me T,T
« Reply #4 on: July 15, 2016, 15:33:13 »
hi.

i just copy the installer (downloaded from Mega), but then error "file currently in use" (lol?)
that time, i was playing dragonica itself.

i had to restart my pc, so that i can be able to copy the installer (want to transfer to laptop). n after restart, i can copy the installer, but then i cannot go into the game itself (desktop).

now doing clean installation.